Wie wij zijn

In 2016 zagen we dat steeds meer huurbrouwers op zoek waren naar een betrouwbare partner die hen in staat stelt hun groei ambities te verwezenlijken, met hen mee kan denken op het gebied van productontwikkeling en hen een constante kwaliteit kan garanderen. Tevens moeten huurbrouwers al hun kapitaal inzetten voor de groei van hun merk en niet spenderen aan het neerzetten van eigen brouwerij. Dat is de reden dat we in 2016 Bierbrouwerij Breda opgericht hebben. Een loonbrouwerij die zich volledig richt op het brouwen voor derden en geen eigen merken brouwt. Bij ons gaat de klant altijd voor!

In 2017 hebben we het eerste brouwsel afgevuld en inmiddels zijn er de afgelopen jaren meer dan 200 verschillende bieren gebrouwen voor een diversiteit aan klanten in binnen- en buitenland. We hebben bij diverse wedstrijden prijzen gewonnen (Dutch Beer Challenge, Brussels Beer Challenge, European Beer Challenge). Met een van onze klanten hebben we al meer dan 10 prijzen weten te bemachtigen in 3 jaar tijd. We scoren zeer goed met onze zware (barrel aged) bieren en alcoholarme bieren, maar ook met standaard bieren zoals een tripel en weizen. Graag breiden we onze prijzenkast nog verder uit in de komende jaren!

We zijn een brouwerij die de traditionele bieren brouwt, maar ook graag experimenteert met nieuwe bierstijlen. We houden wel van een uitdaging!