Wie wij zijn

Wij zijn Joppe de Bres, Bernie Oomens, Job Roovers en Niels de Vos.

In februari 2016 heeft Niels de Vos het plan opgepakt om een loonbrouwerij op te starten in Breda. Hij zag dat er steeds meer huurbrouwers moeite hadden om hun productie uit te besteden, dat huurbrouwers op zoek waren naar een betrouwbare partner die hun in staat stelt hun groei ambities te verwezenlijken, met hen mee kan denken op het gebied van productontwikkeling en hen een constante kwaliteit kan garanderen.

In augustus 2016 is Joppe de Bres als brouwmeester gestart bij de brouwerij. Joppe heeft inmiddels meer dan 15 jaar achter de rug in de craft bier wereld, waarvan de laatste 12,5 jaar als brouwmeester bij Cafe-Restaurant de Beyerd in Breda.

In januari 2017 is Bernie Oomens gestart bij Bierbrouwerij Breda. Bernie is al 20 jaar actief als operator in de drankenindustrie en zorgt ervoor dat in de bottelarij alles op rolletjes verloopt.

Per 1 juni 2018 is Job Roovers gestart als leerling brouwmeester/operator. Job heeft zojuist zijn opleiding Levensmiddelentechnologie aan het Helicon afgerond. Tijdens zijn studie heeft hij reeds stage gelopen bij ons en dit beviel zo goed dat hij aan boord is gekomen bij de brouwerij.

En dan hebben we uiteraard nog onze vaste oproepkrachten Bianca de Nijs, Koos Romme en last but not least Cor de Vos. Met zijn 76 lentes jong een inspiratiebron voor iedereen!