Productontwikkeling

Op verzoek van klanten of op eigen initiatief ontwikkelen we nieuwe bieren en kijken we naar continue productoptimalisatie. Op het moment dat een klant een bestaand bier bij ons onder wil brengen, bekijken we (in overleg met de klant) waar we nog verbeteringen door kunnen voeren. Vervolgens maken we de vertaalslag naar onze installatie. We kunnen ook recepten/bieren ontwikkelen voor klanten indien men nog niet over recepten beschikt.

Ook bieden we de mogelijkheid om periodiek recepten door te spreken om te zien of er nog verbeterslagen te maken zijn a.h.v. de nieuwste trends en marktonwikkelingen.

Alcoholarm/ vrij

We hebben in de afgelopen jaren een diversiteit aan alcoholarme/vrije bieren ontwikkeld. Zo hebben we een ginger (0,0%), lemon grass, tarwe, rogge, IPA, Schwarz en een kruiden variant bedacht. Soms bedenken we ze van scratch, maar we pakken ook regelmatig bestaande bieren met alcohol en bedenken daar een alcoholarme variant op. We hebben met onze alcoholarme bieren al meerdere prijzen gewonnen. Door het gebruik van een tunnelpasteur kunnen we deze bieren veilig op fles en blik afvullen.

Barrel Aging

Het is mogelijk om bieren te brouwen en af te vullen op barrels. De klant kan zelf de barrels aanleveren, maar wij kunnen dit ook verzorgen. We beschikken over de juiste tools om de barrels zorgvuldig te verwerken. Met behulp van een flowmeter kunnen we het proces van het vullen van de barrels tot het uiteindelijke afvullen exact monitoren. De barrels kunnen na het agen door ons worden afgevuld op fles, blik of fust.