Bottelarij

We kunnen afvullen op fles, blik, fust en barrels. In de bottelarij werken we met een drukvuller (flessen) in combinatie met een tunnelpasteur. Tevens beschikken we over een blikvuller (Wild Goose), welke ook gekoppeld is aan onze tunnelpasteur. Verder kunnen de door ons gevulde barrels na het agen ook weer afgevuld worden.

We werken met zelfklevende etiketten (PE / PP) voor fles en blik. We hebben een aantal standaardmaten. Voor fles kan er in overleg een eigen vorm verwerkt worden. Al onze etiketten worden digitaal gedrukt, waardoor de meest extreme designs mogelijk zijn.

Voor het afvullen zijn er de volgende mogelijkheden:

Flessen:

  • We kunnen flessen (LN 33cl) afvullen in dozen van 12x33cl of 24x33cl. Afhankelijk van het volume kan dit in een doos met het eigen logo erop.

Blikken:

  • We kunnen blikken (33cl en 44cl) afvullen in dozen van 12 of 24 stuks. Afhankelijk van het volume kan dit in een doos met het eigen logo erop.
  • Tevens is er de keuze uit zilveren blikken of zwarte blikken.
  • Ook kunnen blikken voorzien worden van een sleeve i.p.v. een etiket

Vaten:

  • Dolium vaten (20 l en 30 l A en S kop)
  • Key Kegs ( 20 l en 30 l)
  • Stalen vaten (A en S kop). Stalen vaten kunnen door ons gereinigd worden alvorens af te vullen.

We bieden de mogelijkheid om brouwsels deels op fles/blik en fust af te vullen. Dit kan 50/50, maar indien gewenst kunnen we ook kleinere hoeveelheden op fust afvullen (vanaf 5 fusten).

Speciale verzoeken

Er is de mogelijkheid als het bier in de HBT ligt daar nog diverse zaken aan toe te voegen (denk aan kleurstof (WK bier), diverse aroma’s, etc.). Tevens kunnen we hier een batch voor splitten, zodat een deel standaard en een deel ‘limited edition’ wordt. Deze verzoeken gaan altijd in overleg.

Pasteuriseren voor derden

Naast onze afgevulde bieren, bieden we ook de mogelijkheid om (alcoholarme) bieren en frisdranken van derden te pasteuriseren. In overleg kunnen we kijken naar de mogelijkheden.