Reviews

De samenwerking tussen Brouwerij De Blauwe IJsbeer en Bierbrouwerij Breda verloopt naar volle tevredenheid. Wij zijn zeer content met de kwaliteit van werken, communicatie en eindproduct. Dit maakt het voor ons een prima partnership. Ook het ontwikkelen van nieuwe bieren is een mooi samenspel met de brouwers in Breda. Mede daardoor kunnen wij Bierbrouwerij Breda van harte aanbevelen als brouw-partner

Brouwerij De Blauwe Ijsbeer, Ap van Hees

 

Al vanaf de start van Bierbrouwerij Breda werken we zeer prettig samen. Een samenwerking om trots op te zijn en die we nog altijd koesteren. Alsof we een eigen brouwteam op locatie hebben. We hebben samen al veel prijswinnende bieren gebrouwen. Van gouden medailles op de Dutch- en Brussels Beerchallenge tot het lekkerste bier van Brabant. De laatste jaren scoren we vooral met onze barrel aged bieren. We dagen Bierbrouwerij Breda graag uit. Als het gaat om de grootste moutstort bij een brouwsel, de eerste keer barrel agen of qua planning. BBB gaat hoe dan ook geen uitdaging uit de weg, maar niet zonder de kwaliteit te kunnen garanderen. Zoals het hoort! Op naar de volgende medaille!

Proost!

Brouwerij Bliksem, Merijn en Sebastiaan

 

Als Brouwerij de Beyerd besteden wij al jaren een gedeelte van onze productie uit aan Bierbrouwerij Breda. Ze hebben goede kennis van proces en product, een breed scala aan mogelijkheden en hoge flexibiliteit. Daarnaast is het de ideale partner om samen een passend recept mee te ontwikkelen

Brouwerij de Beyerd, Sjors de Jongh 

 

Wij werken met Bierbrouwerij Breda samen om onze bieren van Witte Anker te laten brouwen. Zeer tevreden over de kwaliteit, zijn flexibel en schakelen snel indien nodig. Mochten er issues zijn dan wordt hier correct op gereageerd, en ze denken ook goed mee met ons als huurbrouwer. Kortom, zeer tevreden.

Brouwerij Witte Anker, Hans & Roger

 

Of het nu gaat om dikke stouts, barrel ageing of juicy IPA’s. We kunnen al onze avontuurlijke bieren bij Bierbrouwerij Breda brouwen. Bijna niets is te gek, ze denken altijd proactief mee en hebben aandacht voor (constante) kwaliteit. Extra pluspunten zijn de korte lijnen en de hoge mate van flexibiliteit.

Cheers!

ROTT. Brouwers

 

Sinds 5 jaar brouwen wij bij Bierbrouwerij Breda een aantal van onze vaste bieren: de hardlopers waarvoor wij in onze eigen brouwerij te weinig capaciteit hebben.
De kwaliteit van deze bieren is stabiel, en ook denkt men goed mee met recept optimalisatie.
Zeker een aanrader als je wilt opschalen met je biermerk!

Brouwerij Opener, Frank Wouters

Geweldige brouwerij waar ze actief met je meedenken en altijd bereid zijn nieuwe hopsoorten, gisten en nieuwe technieken toe te passen. Sinds ons eerste brouwsel zijn wij erg tevreden !

White Dog Brewery, Ricky Maertzendorff